If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти на последния във Враца беше ли ? Така малко обиждаш, с определения кой е бил по-по-най. Може би, че ти е било първо такова мероприятие, ти се е видяло като Удсток 1969та.
Написала е "според мен ",така че не виждам проблем ;–)
Хайде стига моля ти се
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Ти на последния във Враца беше ли ? Така малко обиждаш, с определения кой е бил по-по-най. Може би, че ти е било първо такова мероприятие, ти се е видяло като Удсток 1969та.
Не съм казала кой е по-по -най.
Както написа и Вики написах "според мен" , но явно ти е изгодно да четеш между редовете!
П.П Вики това е най- приличната снимка хахаха
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Както вече са разбра ще живеем много дълго, най малкото заради правописните грешки и невъзможността ако не си модератор да поправиш текста в анкетата. Но какво пък . трябва да сме малко поласкани че след толкова години ще я има все още тази марка )
Това в рамките на шегата.
Не е случайно и че в заглавието на темата вече няма пролетен събор а само събор, защото тя пролетта със всичката си сила пукна в ранния следобяд на сряда.
Вики, събора се прави за да имат възможност п повече хора да дойдат, без да се правят опити да се игнторират алфистите от някоя част на българия.
Ще вземем решение и ще обявим датата и мястото до дни. датата може би е ясна ,предвид че на една от датите се очертава едно регионално събиране, чията дата пък е била съобразена с първоначално обявената такава за събор и подготовката му вече е в ход
Така че съвсем скоро конкретиката около събора!
А събора в арбанаси наистина беше много здрав, въпреки мизерните условия, което показва че алфистите могат да се веселят винаги и навсякъде. Там басейна беше пълен през цялото време и с вода и с хора
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Зимата е доста по-топла от Сандански. Там просто надушваш морето!
Аз даже, като питам виамишелин за маршрут ми предлага през Кавала. Не гласувам, защото едва ли ще смогна да дойда, въпреки съблазнителното пътуване и сбирката с приятели, сори
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Не знам за кой ли път трябва да ви казвам, че климата в Златоград е субтропичен и няма нищо общо със Смолян, Чепеларе, Пампорово, Девин, Доспат и прочие!
Има уникален климат. Зимата е доста по-топла от Сандански. Там просто надушваш морето! Още от февруари кафенетата са навънка!
Точно така е Давайте газ за Златоград,и после кеф ти Керамоти,порто лагос,и много други готини места на 120-150 км от Златоград,а може и групово да идем,Защо не!
Даже вече почнах да продавам Сладолед ТАМ !
Last edited by Zafo_84; d.m.y г., 14:02.
Основание: едит
Кога е края на анкетата? Защото си мисля, че ако се прави на 28-29 април на хората ще е нужно минимум 20 дена преди това да си направят плановете, че да могат да са там.
Кога е края на анкетата? Защото си мисля, че ако се прави на 28-29 април на хората ще е нужно минимум 20 дена преди това да си направят плановете, че да могат да са там.
Ето това е едно много разумно мнение. Подкрепям напълно, заото и на мене ще мие нужно време за да се освободя от работа.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Ето това е едно много разумно мнение. Подкрепям напълно, заото и на мене ще мие нужно време за да се освободя от работа.
+1 Само малко пояснение за колегата italfen, че анкетата свърши. Сега чакаме КАРБ да вземат решение.
fiore каза: "Ще вземем решение и ще обявим датата и мястото до дни."
Нека изчакаме още малко до сега винаги е бил точен и не е избързвал с изказванията си, сигурен съм че при първа възможност той или друг от КАРБ ще дадат информация, а вероятно ще има и нова тема с конкретни дата, място и сума (менюта, хотели и тн.)
ПП. И аз не обичам да чакам но това е положението.
Чакайте си вие фиоре)))
датата е ясна и не е 27-28 април. Ще с евдетиняваме)), но мястото не е ясно. Основно Кукера работи по въпроса и проучва. При всички случаи ще е нещо което да е достъпно, а когато хората са готини винаги става хубав купон.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Comment